۳۰ آبان ۱۳۸۶، ۱۵:۲۲

اولین آنتن پلاسمایی ساخته شد

اولین آنتن پلاسمایی ساخته شد

فیزیکدانان آمریکایی آنتن پلاسمایی نوآورانه ای را ساخته اند که همانند آنتنهای فلزی عادی کار می کند، با این تفاوت که به محض اینکه دستگاه خاموش شد، ناپدید می شود.

به گزاش خبرگزاری مهر، تئودور اندرسون و ایگور الکسف از دانشگاه تنسی که گزارش تحقیقات خود را در کنگره سالانه فیزیک پلاسما به سازماندهی انجمن فیزیک آمریکا مطرح کرده اند، یک آنتن پلاسمایی نوآورانه را توسعه داده اند که می تواند به سرعت خود را برای خنثی کردن سیگنال هایی که قصد تولید پارازیت را دارند تنظیم کند.

براساس گزارش ساینس دیلی، این آنتن پلاسمایی همانند آنتن های فلزی عادی عمل می کند، چرا که الکترونها آزادانه در یک گاز جریان می یابند و این عملکرد در فلزات رسانا نیز اتفاق می افتد، با این تفاوت که در آنتن پلاسمایی تنها زمانی الکترونها جریان می یابند که گاز درون آن بسیار داغ باشد.

بنابراین به محض آنکه منبع انرژی گرمایی آنتن پلاسمایی خاموش می شود، پلاسما خاصیت رسانایی الکترونها را از دست می دهد و ناپدید می شود.

این آنتن جدید شبیه به لامپهای لوله ای نئونی عادی است و می تواند در کنار پانلهای خورشیدی قرار گیرد و به راحتی و به دفعات روشن و خاموش شود.

از این آنتن پلاسمایی می توان در مصارف نظامی و برای از کار انداختن سیگنالهای پارازیتی دشمن استفاده کرد.

کد خبر 590909

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha